Ο Προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού με «ποστάρισμα» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτισε και επίσημα τη Νάξο καθώς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί της Αριάδνης.

Χτες, ο σύλλογος με ανακοίνωση του ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι οι δρόμοι της ομάδας με τον προπονητή χωρίζουν καθώς δεν κατάφεραν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Σε κλίμα άκρως φιλικό το «διαζύγιο» αφού και οι δύο πλευρές έκαναν ότι ήταν δυνατό να ανανεωθεί η επιτυχημένη συνεργασία.

Η Ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχαριστούμε τον προπονητή κ. Κώστα Παπαδόπουλο για την άρτια συνεργασία μας τη σεζόν 2017-18.

Ο καταξιωμένος προπονητής εμπιστεύθηκε τον σύλλογο μας σε μία δύσκολη καμπή και ολοκλήρωσε την θητεία του στην ομάδα βόλεϊ γυναικών τερματίζοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος οδηγώντας την παράλληλα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πλευρά μας, εμπιστευθήκαμε το όνομα και την ιστορία του σωματείου μας στα χέρια του και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την επιλογή μας.

Πάρα τις όποιες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί σύμπλευση για τη νέα σεζόν.

Ευχόμαστε εγκάρδια, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς του στόχους.

Για τους ανθρώπους του νησιού ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι πάντα ένας ικανότατος και εργατικός προπονητής αλλά κυρίως ένας καλός φίλος».

Λίγες ώρες αργότερα, ο προπονητής με κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε άπαντες στο νησί και στον Πανναξιακό.

«Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Πανναξιακού για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Ευχαριστώ πολύ τις αθλήτριες για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό από την πρώτη μέχρι την τελευταία προπόνηση. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες για την πίστη και την πολύτιμη βοήθεια. Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο της Νάξου που αγκάλιασε την προσπάθειά μας και την οικογένειά μου.
Εύχομαι το καλύτερο για την συνέχεια τς ομάδας, το αξίζετε».

Μπορεί το διαζύγιο να βγήκε «κοινή συνεναίσει» αλλά ο κόουτς του Πανναξιακού θα παραμείνει στο νησί τουλάχιστον μέχρι αρχές Ιουνίου καθώς υπάρχουν οι σχολικές υποχρεώσεις των παιδιών του.

Έως τότε, ο κ. Παπαδόπουλος θα απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού που ήδη ζει σε ρυθμούς καλοκαιριού.

Δεν είναι λίγες οι φορές εξάλλου που ο προπονητής έχει αναφερθεί με τα κολακευτικότερα λόγια για την ζωή στο νησί της Νάξου καθώς τόσο ο ίδιος αλλά και οι οικογένεια αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο και αγάπησαν το νησί.